Beëindiging arbeidsrelatie met wederzijds succes

In sommige situaties is de beëindiging van een arbeidsrelatie zowel voor werknemer als voor de werkgever de beste optie. Het beste resultaat is haalbaar als de soms tegenstrijdige belangen van werkgever en werknemer met elkaar worden verbonden. Dat voorkomt juridische kosten, persoonlijk leed, verminderde productiviteit en onrust bij mens en bedrijf.  Een win-win oplossing voor mens en bedrijf is vaak dichterbij dan gedacht.

Oplossing
Financieel inzicht en perspectief op persoonlijk niveau is vaak de sleutel die de belangen van de werkgever en de werknemer bindt.  Met als resultaat een passende beëindiging van de arbeidsovereenkomst waarmee iedereen tevreden is. En dat is precies waarin Finlife het verschil maakt.

Kostenefficiënt herstructureren
Wij brengen de (financiële) gevolgen maar vooral de mogelijkheden na beëindiging van de arbeidsrelatie voor de werknemer in kaart. Sociale wetgeving en mogelijkheden rondom pensioen worden op persoonlijk niveau vertaald. Finlife begeleidt de werknemer naar financiële controle met overzicht, richting en houvast. De arbeidsovereenkomst kan soepel en op waardige wijze worden beëindigd. Met minder kosten minder tijdsinvestering richting win-win. Dat noemen wij met recht kostenefficiënt herstructureren.

Onze zakelijke dienstverlening

Financiële spreekuren

Periodieke spreekuren met tips en aanbevelingen die zorgen voor meer financiële fitheid, passende pensioenkeuzes en het voorkomen van financiële zorgen.

Maatwerktrajecten

Uitgebreid financieel advies bij probleemdossiers rondom verzuim en het opzetten van een  persoonlijk uittredingsplan.

Financiële scan

Vertaling persoonlijke financiële mogelijkheden bij (deeltijd)pensioen en reorganisaties. Voor houvast, financiële rust en strategische verzuimverlaging oudere werknemers.

Pensioenkeuze begeleiding

Speciaal voor werknemers die binnen 6 maanden met pensioen gaan. Complete begeleiding voor het maken van juiste en passende keuzes die leiden tot financiële rust nu en straks.

Beëindigen arbeidsrelatie werknemer

Financieel advies gericht op het kostenefficiënt en humaan beëindigen van de arbeidsrelatie. Met oog voor belangen van werkgever en werknemer.

Consultancy

Ondersteuning bij het opzetten van beleid dat is gericht op meer financiële fitheid bij werknemers, minder verzuim, kostenbesparingen en betere arbeidsmobiliteit.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen, opmerkingen of tips aan Finlife? Stel ze dan gerust, want uw mening telt!

    Ik heb een vraag over    Beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.