Finlife verbindt belangen van werkgever en werknemer

Waarom?
Omdat wij een significante bijdrage willen leveren aan een samenleving met financieel gezonde mensen en bedrijven. Financieel gezonde mensen en bedrijven zijn gelukkiger én succesvoller.

Wat?
We bieden persoonlijk financieel advies aan werknemers bij uitstroom, keuzes rondom (deeltijd)pensioen, financiële zorgen en vragen over de persoonlijke financiën. We leggen uit, informeren, geven inzicht en overzicht en zorgen voor financiële rust nu en later. We werken uitsluitend met gecertificeerd financieel planners en gecertificeerde budgetcoaches, zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Hoe?
Finlife ondersteunt werkgevers bij het opzetten en uitvoeren van (preventief) beleid rondom het vergroten van de financiële zelfredzaamheid van werknemers in alle levensstadia en verbindt kostenefficiency met humaniteit.

Resultaat?
Meer wederzijds begrip tussen belangen van werkgever en werknemer, kostenbesparingen, minder verzuim, betere en soepele arbeidsmobiliteit, hogere productiviteit en een positieve flow binnen de organisatie.

Onze dienstverlening

Financiële spreekuren

Periodieke spreekuren met tips en aanbevelingen die zorgen voor meer financiële fitheid, passende pensioenkeuzes en het voorkomen van financiële zorgen.

Maatwerktrajecten

Uitgebreid financieel advies bij probleemdossiers en het opzetten van een  persoonlijk uittredingsplan richting de pensioendatum.

Financiële scan

Vertaling persoonlijke financiële mogelijkheden bij (deeltijd)pensioen en reorganisaties. Voor houvast, financiële rust en strategische verzuimverlaging bij oudere werknemers.

Beëindigen arbeidsrelatie werknemer

Financieel advies gericht op het kostenefficiënt en humaan beëindigen van de arbeidsrelatie. Met oog voor belangen van werkgever en werknemer.

Verhelpen loonbeslagen

Bijbrengen van kennis, vaardigheden en verstandig financieel gedrag bij loonbeslagen. Zorg voor meer controle en financiële zelfredzaamheid.

Consultancy

Ondersteuning bij het opzetten van beleid dat is gericht op meer financiële fitheid bij werknemers, minder verzuim, kostenbesparingen en betere arbeidsmobiliteit.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden? We helpen u graag verder!

    Ik heb een vraag over    Beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.