Minder verzuim en meer winst door optimale inzetbaarheid van werknemers

Waarom?
Omdat wij een bijdrage willen leveren aan een samenleving met financieel gezonde mensen en bedrijven. Financieel gezonde mensen en bedrijven zijn gelukkiger, succesvoller en toekomstbestendig.

Hoe?
Door een persoonlijke vertaling te maken van de financiële mogelijkheden bij uitstroom door ziekte, keuzes en mogelijkheden rondom (deeltijd)pensioen, financiële problemen en bij vragen over de persoonlijke financiën. We leggen uit, informeren, geven inzicht en overzicht en zorgen dat de beste keuzes worden gemaakt.

Wat?
Finlife helpt werkgevers en werknemers met het bereiken van de best passende inzetbaarheid in alle levensstadia, het verlagen van verzuim, het vergroten van de financiële zelfredzaamheid en verbindt hierbij kostenefficiency met humaniteit. Dat doen we vanuit de persoonlijke financiële kant van de werknemer.

Resultaat?
Minder verzuim, best passende inzetbaarheid werknemers, kostenbesparingen,  soepele arbeidsmobiliteit, hogere productiviteit, financieel gezonde werknemers en een positieve flow binnen de organisatie.

Ontvangt u onze gratis themabrief al?
Om de maand delen we financiële tips voor meer grip en financiële rust.

Onze zakelijke dienstverlening

Financiële spreekuren

Periodieke spreekuren met tips en aanbevelingen die zorgen voor meer financiële fitheid, passende pensioenkeuzes en het voorkomen van financiële zorgen.

Maatwerktrajecten

Uitgebreid financieel advies bij probleemdossiers rondom verzuim en het opzetten van een  persoonlijk uittredingsplan.

Financiële scan

Vertaling persoonlijke financiële mogelijkheden bij (deeltijd)pensioen en reorganisaties. Voor houvast, financiële rust en strategische verzuimverlaging oudere werknemers.

Pensioenkeuze begeleiding

Speciaal voor werknemers die binnen 6 maanden met pensioen gaan. Complete begeleiding voor het maken van juiste en passende keuzes die leiden tot financiële rust nu en straks.

Beëindigen arbeidsrelatie werknemer

Financieel advies gericht op het kostenefficiënt en humaan beëindigen van de arbeidsrelatie. Met oog voor belangen van werkgever en werknemer.

Consultancy

Ondersteuning bij het opzetten van beleid dat is gericht op meer financiële fitheid bij werknemers, minder verzuim, kostenbesparingen en betere arbeidsmobiliteit.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden? We helpen u graag verder!

    Ik heb een vraag over    Beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.