Finlife Zakelijk

Finlife verbindt belangen van werkgever en werknemer

Waarom?
Omdat wij een significante bijdrage willen leveren aan een samenleving met financieel gezonde mensen en bedrijven. Financieel gezonde mensen en bedrijven zijn gelukkiger én succesvoller.

Wat?
We bieden persoonlijk financieel advies aan werknemers bij uitstroom, keuzes rondom (deeltijd)pensioen, financiële zorgen en vragen over de persoonlijke financiën. We leggen uit, informeren, geven inzicht en overzicht en zorgen voor financiële rust nu en later. We werken uitsluitend met gecertificeerd financieel planners en gecertificeerde budgetcoaches, zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Hoe?
Finlife ondersteunt werkgevers bij het opzetten en uitvoeren van (preventief) beleid rondom het vergroten van de financiële zelfredzaamheid van werknemers in alle levensstadia en verbindt kostenefficiency met humaniteit.

Resultaat?
Meer wederzijds begrip tussen belangen van werkgever en werknemer, kostenbesparingen, minder verzuim, betere en soepele arbeidsmobiliteit, hogere productiviteit en een positieve flow binnen de organisatie.

Onze dienstverlening

Beëindigen arbeidsrelatie medewerker

Financieel advies gericht op het kostenefficiënt en humaan beëindigen van de arbeidsrelatie.

Financiële spreekuren

Periodieke spreekuren met tips en aanbevelingen die zorgen voor meer financiële rust, passende pensioenkeuzes en het voorkomen financiële zorgen.

Persoonlijk financieel advies

Integraal financieel advies bij life events zoals het opzetten van een persoonlijk uittredingsplan richting de pensioendatum.

Verhelpen loonbeslagen

Bijbrengen van kennis, vaardigheden en verstandig financieel gedrag staan  centraal.

Persoonlijke financiële scan

Voor een duidelijk beeld van het netto inkomen bij life events zoals pensioen en reorganisaties. Geeft richting, houvast en financiële rust.

Consultancy

Zorg voor kostenefficiënt en humaan beleid rondom persoonlijke financiën  medewerkers om verzuim te verlagen en arbeidsmobiliteit te verbeteren.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden? We helpen u graag verder!

    Ik heb een vraag over

    Beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.