Finlife zorgt voor win-win bij werkgever en werknemer

Waarom?
Omdat wij een bijdrage willen leveren aan een samenleving met financieel gezonde mensen en bedrijven. Financieel gezonde mensen en bedrijven zijn gelukkiger, succesvoller en toekomstbestendig.

Hoe?
We bieden persoonlijk financieel advies aan werknemers bij uitstroom door ziekte, keuzes rondom (deeltijd)pensioen, financiële problemen en vragen over de persoonlijke financiën. We leggen uit, informeren, geven inzicht en overzicht en zorgen voor financiële rust nu en later.

Wat?
Finlife helpt werkgevers en werknemers met het bereiken van een betere inzetbaarheid in alle levensstadia, het verlagen van verzuim, het vergroten van de financiële zelfredzaamheid en verbindt hierbij kostenefficiency met humaniteit.

Resultaat?
Minder verzuim, kostenbesparingen, betere en soepele arbeidsmobiliteit, hogere productiviteit, financieel gezonde werknemers en een positieve flow binnen de organisatie.

Onze zakelijke dienstverlening

Financiële spreekuren

Periodieke spreekuren met tips en aanbevelingen die zorgen voor meer financiële fitheid, passende pensioenkeuzes en het voorkomen van financiële zorgen.

Maatwerktrajecten

Uitgebreid financieel advies bij probleemdossiers rondom verzuim en het opzetten van een  persoonlijk uittredingsplan.

Financiële scan

Vertaling persoonlijke financiële mogelijkheden bij (deeltijd)pensioen en reorganisaties. Voor houvast, financiële rust en strategische verzuimverlaging oudere werknemers.

Pensioenkeuze begeleiding

Speciaal voor werknemers die binnen 6 maanden met pensioen gaan. Complete begeleiding voor het maken van juiste en passende keuzes die leiden tot financiële rust nu en straks.

Beëindigen arbeidsrelatie werknemer

Financieel advies gericht op het kostenefficiënt en humaan beëindigen van de arbeidsrelatie. Met oog voor belangen van werkgever en werknemer.

Consultancy

Ondersteuning bij het opzetten van beleid dat is gericht op meer financiële fitheid bij werknemers, minder verzuim, kostenbesparingen en betere arbeidsmobiliteit.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden? We helpen u graag verder!

    Ik heb een vraag over    Beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.