Over Finlife

In 2004 zijn de tweelingbroers Milco en Marco de Frel in Den Haag gestart onder de naam De Frel Advies, later De Frel Financieel Planners. Met als missie om op financieel vlak een langdurige vertrouwensrelatie met klanten op te bouwen.

Vanwege uitbreiding van dienstverlening en strategie heet De Frel Financieel Planners sinds oktober 2018 Finlife Financieel Planners. De dienstverlening is breed met advies bij belangrijke life events, zoals een huis kopen, veranderen van baan, een onderneming starten of beëindigen, met (deeltijd)pensioen gaan, scheiden en overlijden.

Daarnaast hebben wij ons, eerst onder de naam Leventa, gericht op de financiële fitheid van werknemers. Deze dienstverlening aan werkgevers is verder uitgebreid en ondergebracht in Finlife Zakelijk.

Finlife Zakelijk
In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het verbinden van de belangen van werkgever en werknemer.
Werkgevers betalen vaak ongemerkt een hoge prijs door financiële zorgen bij het personeel, zieke of minder functionerende werknemers en, zeker door de vergrijzing, mensen die graag eerder (deels) met pensioen willen maar niet weten of dat kan. Finlife Zakelijk zorgt voor oplossingen waarvan zowel werkgever als werknemer blij worden.

Alle adviseurs bij Finlife zijn gecertificeerd financieel planner FFP/CFP® en/of hebben een academische achtergrond, waardoor het kennisniveau hoog is. Maar bovenal hebben onze adviseurs passie voor het helpen van mensen met het vergroten van het financieel inzicht en overzicht, het behalen van kostenbesparingen en het creëren van financiële rust. Financieel gezonde mensen en bedrijven zijn gelukkiger én succesvoller en daar doen wij het voor!

Downloads

Download documenten en formulieren hier.

Tarieven

Hier vindt u de tarieven van Finlife Financieel Planners (voor particulieren) en Finlife Zakelijk (voor werkgevers).

Vacatures

Op zoek naar een baan met betekenis? Bekijk onze openstaande vacatures.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen, opmerkingen of tips aan Finlife Financieel Planners? Stel ze dan gerust, want uw mening telt!

    Ik heb een vraag over    Beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.