Uw pensioen:
van wens naar
werkelijkheid

Speciaal voor de groep 60-plussers

Speciaal voor 60-plussers biedt Finlife financiële begeleiding op maat aan. Richting het einde van de loopbaan moeten er belangrijke pensioen- en financiële keuzes worden gemaakt.

Misschien wilt u eerder met pensioen gaan, of wilt u de laatste jaren minder gaan werken?

Wellicht zijn er wel regelingen waar u gebruik van kunt maken om eerder te stoppen met werken, zonder dat u direct uw pensioen hoeft aan te spreken.

Inzicht en overzicht van uw mogelijkheden en een vertaling op persoonlijk niveau is essentieel. U kunt immers maar één keer uw keuze maken. Dat moet dan wel direct de best passende keuze zijn waardoor u met een gerust hart met pensioen kunt gaan.

We kijken naar alle mogelijkheden en vertalen dit voor u naar het netto besteedbaar inkomen.
Naast uw inkomen kijken wij ook naar uw uitgaven. Vaak zijn er besparingen mogelijk in de uitgaven. Lagere lasten zorgen voor meer besteedbaar inkomen zodat u ook straks leuke dingen kunt doen.

Graag helpen wij u met het maken van de juiste keuzes. Financiële rust voor nu en straks, daar zetten we ons voor in!

Zo ziet ons persoonlijke begeleidingstraject eruit

Stap 1

Telefonische kennismaking

De adviseur neemt telefonisch contact met u op. In het vrijblijvende gesprek wordt het traject uitgelegd, zodat u vooraf precies weet wat u kunt verwachten.

Stap 2

Inventarisatiegesprek

In een persoonlijk gesprek inventariseert de adviseur uw huidige situatie en uw wensen. De adviseur neemt samen met u de keuzemogelijkheden rondom pensioen door. De adviseur formuleert samen met u uw wensen om uw loopbaan op passende wijze te beëindigen en zal het financieel advies hierop afstemmen. Uiteraard wordt ook de partnersituatie meegenomen zodat er een een compleet beeld ontstaat.

Stap 3

Maken persoonlijk financieel advies

De uitkomsten van het inventarisatiegesprek worden voor u uitgewerkt en vertaald in een persoonlijk financieel advies op maat. Hierin wordt uw complete financiële situatie meegenomen inclusief tips en aanbevelingen waarmee uw financiën en uw besteedbaar inkomen verbeterd kunnen worden. Het financieel advies met de onderbouwingen wordt naar u toegestuurd.

Stap 4

Adviesgesprek

In het adviesgesprek worden het financieel advies en de mogelijkheden toegelicht en wordt ingegaan op eventuele vragen. U heeft dan volledig inzicht en financiële controle waardoor u met een gerust hart passende keuzes kunt maken rondom uw pensioen en het einde van uw loopbaan. In financiële rust kunt u gaan genieten van de periode die komen gaat!

Meer weten of een afspraak maken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070 338 30 80 of stuur uw mail naar info@finlife.nl. Of laat uw gegevens hieronder achter in het contactformulier. Wij zullen dan contact met u opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


  Beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Onze werkgebieden

  Wonen

  Kwalitatief, onafhankelijk en compleet hypotheekadvies tegen een laag tarief.

  Werken

  Ontslag? Arbeidsongeschikt? Een andere baan? We bieden u advies op maat.

  Pensioen

  Eerder met pensioen gaan? Hoe hoog is mijn pensioeninkomen?

  Scheiding

  Begeleiding bij scheiding, gericht op het bieden van duidelijkheid en houvast.

  Ondernemen

  Optimalisering van de privé financiën van de ondernemer.

  Financiële planning

  Inzicht en overzicht in uw gehele financiële situatie, in gewone mensentaal.